Massage bangkok massage för två stockholm

massage bangkok massage för två stockholm

Våra thailändska massörer samt kroppsterapeuter har fått sin utbildning på Hälsovårdsmyndigheten i Bangkok. Vi har upp till 20 års erfarenhet av traditionell. sida vid sida kan ni koppla av med en avslappnande ryggmassage samt en uppfräschande ansiktsbehandling. Perfekt för er som vill ha lite av varje. Saknas: bangkok. Njut av vår populära och mycket omtyckta konceptmassage för hela kroppen. Denna behandling utförs i samma rum med två terapeuter och passar både  Saknas: bangkok.

Massage bangkok massage för två stockholm - horor stockholm

På Södra Station salongen har vi massage, kroppsvård, fransförlängning och dusch. Mycket noggrann och systematisk. Hoppas att ni förstår. Vårt härliga spa är perfekt för kreativa möten, after conference eller möhippor. Massagekrämen som används fungerar som en fotdeodorant och har även antiseptiska egenskaper.

Massage bangkok massage för två stockholm - escort solna

Njut av en underbar aromainpackning som ger ett rogivande resultat. Kombinationen av dessa egenskaper placerar thai massagen i en unik position som en helande terapiform. Folk tittade även på. massage bangkok massage för två stockholm Bangkok Thaimassage i Stockholm, recensioner från riktiga människor. Yelp är ett roligt och enkelt sätt att hitta, rekommendera, och prata om vad som är riktigt. Nu är du på Orchidé Massage & Spa | Södra Station – Fatburs Brunnsgata 13, med mångårig erfarenhet, utbildade vid Wat Pho-templet i Bangkok. Om du vill boka tid på Orchidé Massage & Spa | Guldgränd 1 – Slussen Stockholm. Phone, Suggest a phone number · Address. Tegnérlunden 1; 61 Stockholm, Sweden.

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *